Kestävä kehitys

Ota yhteyttä ›

Riihimäen Auto-osat on ylpeästi osa Autocirc-konsernia

Autocircin tavoitteena on rakentaa autoteollisuuden jälkimarkkinayritys, joka keskittyy täydellä sydämellä kierrätykseen ja uusiokäyttämiseen.

Autocircin toimintaa ohjaava ajatus on halu luoda yhdessä itsenäisten toimijoiden kanssa asiantuntijayritysten verkosto, joka keskittyy jälkimarkkinoiden eri osa-alueisiin. Tällä tavalla työskentelemällä on mahdollista kasvattaa niin kierrätettävien korjausosien osuutta, uusiokäyttömateriaalien hyödyntämisen olosuhteita kuin puhtaiden uusioraaka-aineiden uudelleen käyttöönottoa. Tulevaisuuden tavoitteenamme on yhdessä muiden toimijoiden kanssa minimoida materiaalihukka sekä tuottaa vakaa tarjonta kestäville varaosille.

Riihimäen Auto-osat on tärkeä tekijä tässä kiertoliiketoimintamallissa, sillä kierrätyskelpoiset osat ja materiaalit kulkevat yrityksen kautta ketjussa eteenpäin. Kun meille tuodaan vanhentuneita ja toimimattomia ajoneuvoja, tehtävämme on varmistaa, että hyödynnämme ja toimitamme uudelleen markkinoille osat, joita voidaan vielä käyttää. Samalla meillä on myös mahdollisuus kerätä ne komponentit, joita voidaan hyödyntää uudella tavalla korjauksen jälkeen.

Riihimäen Auto-osat on lisäksi mukana luomassa parhaita edellytyksiä kierrätysmateriaalien tehokkaalle uusiokäytölle – meidän kauttamme toiminnalliset, käyttökelpoiset osat tuodaan uudelleen markkinoille tulevaisuuden kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Tämän me teemme ympäristön kannalta vastuullisimmalla, turvallisimmalla sekä laadukkaimmalla tavalla.

Me purkamisen ja kierrätyksen parissa työskentelevät olemme ylpeitä voidessamme edistää kiertotaloutta ja kestävää yhteiskuntaa. Käytetyn osan hyödyntäminen vaatii meiltä 100 % vähemmän energiankulutusta ja raaka-aineita kuin uuden osan ostaminen.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita